petek, 1. januar 2010

torbico ptička kraljička in žogico dobita...




Kot sva obljubili, je danes, na prvi dan novega leta Mojca izžrebala Snežinko,ki je slučajno prva pokomentirala in dobi torbico ptička kraljička. Njen komentar:

Ni hujše stvari od bolezni in "zdravi", ponavadi se tega ne zavedamo dokler se nas osebno ne dotakne...ko bi le šlo brez tega... Ampak! Kot praviš tudi lepe stvari se dogajajo in se vedno bodo, samo odprte oči in srce moramo imeti.

Tvoj blog je meni zelo všeč, izdelki krasni, večkrat je res,da nič ne pokomentiram, ampak to je samo zato, ker pri takšnih lepotah ne vem kaj bi napisala. Ogromno zdravja vam želim (predvidevam, da nisi sama), veliko uresničenih idej in neskončno ljubezni.


Malo nakvačkano žogico za muca sem pa jaz izžrebala.Dobi jo Matilda in me veseli, da bo žogica pristala v tačkah nekoga, ki je prej imel tako žalostno življenje, zdaj pa se mu godijo same lepe stvari...
Njen komentar, duhovit kot vedno:


 
S temle komentarjem zastopam mojo drago nesestro (strašno bizi uaoman), ki je malček pred božičem postala posnosna mama belo-črne Mici, ki si jo je izbrala (Mici njo), beri: kontejnerska mici je ugotovila, da je Dada najboljša partija iz bloka.Beri naprej: Dada govori mačji jezik, Mici lahko pleza po jelki, spi na fensišmensi dekici, oklofota Žužo brez posledic (Žužika boga je manjša od nje...čivava), je iz dizajniranih posodic (ki bi drugače končale v Darilnici). Bo kar dovolj razlogov za tako življensko odločitev. Aja in nima pojoče žogice:-D

Snežinka, prosim pošlji mi svoj naslov na mejl objemi.drevo@gmail.com ,z Matildo sva pa že sodelovali, tako, da njen naslov pa imam..

Hvala vsem ostalim puncam, ki ste pokomentirale in naju razveselile s svojim obiskom in komentarjem. Vsem, ki pa niste bile izžrebane za kraljička ali žogico, pa čez kakšne 10 dni pripravim malo presenečenje v sodelovanju z Ninileno. Smo na vezi in vas obvestim takrat, da si ga boste lahko izbrale in ga dobile na dom. Pa seveda Snežinka in Matilda tudi...To je zato, ker jaz nikoli nič ne zadanem, pa naj bo na blogu tukaj malo drugače..Igrivo, domišljije polno, potovalno,animirano, smejoče, ustvarjalno, šivalno, risarsko, sladko,zaljubljeno,mehko in češenj polno leto 2010 vsem, ki kdaj pokukate k nama!

6 komentarjev:

  1. Čestitke Snežinki in Matildi.. je že kak razlog, da sta oni dve pocrkljani, verjamem, da si zaslužita. Ostali pa se bomo še naprej crkljali ob spremljanju tvojega bloga :)
    Me pa veseli, da je Mici našla svoj dom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mici pravi miajuauauauauau! Hvala za tak lep začetek leta in isto želimo seveda tebi, Mojci in vajinemu mehkemu blogu:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hola, feliz año 2010, te felicito mucho que tengas un muy buen año, que sea de mucha prosperidad, felicidad y salud.
    Por cierto tengo una duda supongo yo que eres mujer ¿es cierto?
    Si es así como te llamas por que siempre que escribo la verdad no sé para quién esta dirigido.
    Por cierto muchas gracias por visitar mi blog, si algún día te animas en visitar México, serás bienvenido, saludos. Y felices fiestas.

    OdgovoriIzbriši
  4. AAAAAAAAAAAAAAAAA, hvalaaa:) Sem ful vesela, reeees. Komaj čakam, da jo dobim v roke. Čestitke tudi tebi Matilda:)

    Pa v novem letu ti želim, da ideje kar kapljajo, in tudi veeeeliko časa za realizacijo teh idej.

    Kam pošljem naslov?

    OdgovoriIzbriši
  5. snežinka, pošlji naslov na moj mejl objemi.drevo@gmail.com .pošljem takoj v ponedeljek ;)


    Por Guillermo!
    Yo parlo un poco de espanol ;)Feliz ano 2010!soy una mujer,si.Me llamo Vesna.Es mi grand deseo visitar Mexico y Cuba un dia.Gracias por invitar me.Tu es bienvenido en Eslovenia.Saludos.

    OdgovoriIzbriši