sobota, 12. december 2009

podarjam ptička kraljička


                                                           torbica, ki jo podarjam


Večino letošnjega leta je bilo pri nas žalosti več kot smo jo lahko prenesli. Kar naprej smo se spraševali kakšen smisel ima huda bolezen ljube osebe in kako krivično je lahko vse skupaj... del žalosti verjetno nikoli ne bo izginil.
Septembra sem začela pisati spletni dnevnik, več ustvarjati in vstopati v virtualni kreativni svet še drugih oblikovalk. Lep občutek je, ko nekdo deli s teboj svoje kreacije, misli, želje..Počasi so se začele dogajati lepe in vzpodbudne stvari. Prvi prodani izdelki, lepe povratne informacije...Vsak dan z veseljem preberem kaj je novega nastalo na dnevnikih, ki jih spremljam in se razveselim, ko vidim, da kdo spremlja tudi tega.Vesela sem vsakega komentarja.

Ker bo kmalu novo leto, nov začetek in nove priložnosti, sem se tudi jaz odločila, da podarim eno svojo mehko kreacijo, in sicer malo torbico, ki je lahko uporabna za skrito zalogo čokolade, kovance, ki ostanejo iz potovanj po svetu, ljubezenska sporočila,zbirko parfumov ali pa karkoli drugega...ptiček kraljiček, ki je našel svoj srečni dom..čeprav je utopično, nekaj takega želim v novem letu vsem živim bitjem..da bi imeli vsi prijazen dom, v katerega bi se z veseljem vračali. Sama to veliko srečo imam..

Torbico s ptičkom kraljičkom bom 1. jan. 2010 z žrebom podarila enemu/i izmed vas, ki prijazno prihajate na obisk in ki boste do silvestrovega pustili/e komentar pod to objavo.Lahko je karkoli glede spletnega dnevnika ali pa kaj bi radi/e uresničili/e v novem letu.Če želiš, lahko na svojem blogu napišeš kaj prijaznega o dnevniku objemi drevo.Bom zelo vesela.Seveda lahko komentiraš tudi, če sam nimaš spletnega dnevnika in nisi vpisan/a v blogger.In Mojca, res ne moreš sodelovati.Ne bi bilo pošteno ;) Boš pa lahko izžrebala nagrajenko...





Sem pa poleg podarjene torbice naredila še tri, in sicer dve s ptičkom in eno s kačjim pastirjem.Vse so manjše, znotraj podložene,ročno potiskane in kombinirane z detajli iz blaga in nitk in zdaj delajo družbo ostalim lepim izdelkom v zame najbolj lušni trgovinici v Ljubljani. Seveda v studiu pozitive. Včeraj sem tam izbrala dve novoletni darili in verjetno pridem po še..


34 komentarjev:

  1. Ni hujše stvari od bolezni in "zdravi", ponavadi se tega ne zavedamo dokler se nas osebno ne dotakne...ko bi le šlo brez tega... Ampak! Kot praviš tudi lepe stvari se dogajajo in se vedno bodo, samo odprte oči in srce moramo imeti.
    Tvoj blog je meni zelo všeč, izdelki krasni, večkrat je res,da nič ne pokomentiram, ampak to je samo zato, ker pri takšnih lepotah ne vem kaj bi napisala. Ogromno zdravja vam želim (predvidevam, da nisi sama), veliko uresničenih idej in neskončno ljubezni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Žal se vsi slej ko prej srečamo z boleznijo, z žalostjo, spraševanjem "zakaj ravno ti, jaz, on".. Bistveno pa je, da nam ob žalovanju ostane dovolj energije, da se poberemo, gremo naprej in živimo svoje sanje. V srcu pa ohranjamo tudi tiste, ki z nami niso več. Tvoja volja in pozitiven odnos se kažeta skozi pisane, simpatične izdelke, ki nam jih kažeš na blogu. Naj ti tako uspeva še naprej.
    Torbica je luštna in bi tudi pri nas skrivala zakladke, zato se postavljam v vrsto in o tem obveščam tudi obiskovalce mojega bloga.

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala, snežinka in sonja;)

    sej z mano je vse vredu, samo to leto je počasi odhajala in potem dokončno odšla ena tudi meni zelo draga oseba...življenje potem dobi čisto drugo dimenzijo

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Vesna.... ko sem začela brati tvoj post so se mi solze kar ulile.... tudi našo družino je zadelo :(. Huda bolezen, že drugič, vendar tokrat... toliko žalosti... jokam jaz, vendar skušam biti močna... zanjo, za druge. Včasih gre. Sprašujem se zakaj, zakaj, zakaj???

    Ampak, življenje teče dalje, živim za danes, upam na lepo prihodnost. Delam reči, ki me veselijo.

    Vesna, veseli me, da ti je uspelo. Tvoj blog in izdelki so navdihujoči, lepi. Našla si svoj stil, ki je nadvse prikupen. Želim ti veliko sreče in ti pošiljem velik topel objem!

    OdgovoriIzbriši
  5. Je bilo očitno tako leto, tudi pri nas je bilo tako ... Najteže se je sprijazniti, vem. Pomaga pa, če delaš stvari, ki jih rad delaš. Pomirja.

    OdgovoriIzbriši
  6. VEDNO RADA POGLEDAM TA BLOG IN GA REDNO SPREMLJAM. eh čisto nenamenoma so bile velike črke. moj mali mi tipka po računalniku pa vedno nastavi velike črke :)
    jaz si za novo leto želim zdravje za vso družino, pa da se čimlažje navadimo na vrtec, da dobim fletno službo in da bomo finančno stabilni.
    happy new year :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz si želim od vsega največ zdravja in razumevanja...saj čas res prehitro teče in nas (žal) velikokrat prehiti. Zato je prav luštno priti na tvoj blog in malo pošnofati med lepimi izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  8. to leto je bilo res naporno a zame tudi lepo- rodil se je moj sinek, moje največje veselje.Za priajajoče pa si želim, da diplomiram, dobim pripravništvo in morda čimprej službo.
    Vse dobro :)
    Tjaša

    OdgovoriIzbriši
  9. hvala punce za vse prijazne besede in ker delite svoje občutke.vsem želim mnogo lepega v novem letu!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Me veseli, da si ob vsem kar vas je doletelo, ostala močna... Smo šli pred leti tudi pri nas skozi podobno preizkušnjo in zmagali, ampak ostaja grenak priokus, vedno ko slišiš za koga, ki mu ni uspelo... Zase in za vse želim čimveč lepih trenutkov preživetih ob in z ljubimi ljudmi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kam je izginil moj komentar :( Še enkrat.

    Si želim, da bi meni ljubi imeli čim manjkrat solzne oči, če pa že naj bodo to solze skozi smeh, sreče in ganjenosti. Si želim tudi, da bi vsi imeli dom.

    Vesela sem, da si med meni ljubimi in da malo češnjevo drevesce raste in razvija svoje veje. In lepo je, da lahko z njega že utrgaš prve zrele češnjice :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ker se je tudi nam ta vikend zgodila nesreča, ki je prizadela nam zelo, zelo ljubo osebo, pa se je potem na SREČO! vse srečno končalo, ti pošiljam pozitivne misli in objem. Še naprej ustvarjaj svoj blog. Zase in za nas. :)
    LP, Polona

    OdgovoriIzbriši
  13. Zmeraj rada pridem na tvoj blog...ker so zmeraj ene krasne stavri gor.
    Vsem nam želim smao zdravja, zdravja in zdravja. In kot si napisala, da bi imeli vsi prijazen dom, kamor bi se vračali. Tudi jaz to srečo imam in imam srečo, da so v tem domu sami krasni in meni najljubši ljudje na svetu.
    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  14. Oh! Ptiček Kraljiček, sem že pozabila da to bitjece obstaja. Lepo, da si nas spomnila in ga prebudila...včasih pozabljam na vse lepo in pozitivno in navdihujoče in pomirjujoče in se ukvarjam če z nepotrebnimi, praznimi in zelo butastimi zadevami:-) Seveda bom zaželela le zdravja za vse (kar zelo jasno nakazuje, da sem gospa v tistih letih, ker v teh letih ugotoviš, kaj je pravzaprav EDINO pomembno). Čisto potiho z nevidno pisavo pa si bom zaželela, da bi kam odpotovala...Mah, če bo bo, če ne pa bom potovala s fantazijo. Te mi nihče ne more vzeti:-)

    OdgovoriIzbriši
  15. sem nova med "blogerkami", tako da sem tvoje češnjevo drevo odkrila šele pred kratkim. všeč so mi tvoje umetnine in sigurno se bom vračala. tudi sama se spravljam k šivanju, pa nekako pridejo druge stvari vedno prej na vrsto. ma bo.. ;)

    v novem letu želim vsem čimveč malih, nepozabnih trenutkov, nasmehov in miru. drugo bo vse samo prišlo..

    OdgovoriIzbriši
  16. Sicer nisem blogerka, pa vseeno redno spremljam tvoj blog in občudujem tvoje izdelke. Všeč so mi. Zelo.
    Želim ti, da bi bilo prihajajoče leto lepo, da ti bodo pot križale prijetne, posebne osebe in da boš v svoje srce uspela shraniti na stotine prijetnih spominov.

    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. v letu ki bo zdajzdaj tu želim tja do konca pomladi v rokah držat svojo diplomsko,, poletje rahlo delavno in ob enem ležerno(; v jeseni pa kako službico...ma bom vesela že s prvo izpolnjeno(;
    ob vseem pa da nam vsem srček bije zdravo in srečno(:

    OdgovoriIzbriši
  18. Meni pa je tako zanimivo in LEPO, da človek preko enega luštnega bloga spozna drugega in nato tretjega in četrtega in tako naprej... In z blogi "spoznaš" toliko zanimivih, talentiranih, radodarnih, dobrih, sončnih ljudi. Ena od teh si tudi ti.
    (verjemi, vem, žalost ostane, a izgubi ostre robove in postane en tako žalostno topel občutek)

    OdgovoriIzbriši
  19. topel dom in snežinko na nosu, ti želim in se veselim lepega s tabo!
    krasnolepimehki izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  20. Prekrasan blog imaš, i svaki put nešto lijepo vidim, pročitam.Redovito ga pratim.
    V novem letu si želim biti več svoja...slišati sebe...in dopustiti da sem res tukaj in zdaj, ne v preteklosti ali prihodnosti.
    Seveda veliko lepih trenutkov želim tebi in vsima koji berejo tvoj blog!

    OdgovoriIzbriši
  21. Pol zdravja je smeh, druga polovica pa jok. Torej ni niča narobe z jokom...damo iz sebe ven stvari, ki jih moramo. Pomirja.

    Želim vam/nam da bo 2010 boljše leto :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Za dežjem vedno posije sonce...med dežjem pa sončni žarki ustvarijo mavrico, ki je najlepša in ostane v srcu še tudi takrat, ko jo že prekrije oblak.
    Tvoja Žabica je najnovejša mavrica pri meni, verjamem, da jih je tudi pri tebi kar nekaj. V letu 2010 pa samo sonce. Za vse.

    OdgovoriIzbriši
  23. Ustvarjanje zdravi, zato verjamem, da si se prav odločila. Pomaga nam preko žalosti, ovir, spominov. Na tvojem blogu je prijetno, toplo, mehko. Tvoj banner mi je zelooo všeč - sem ljubiteljica mešanega! Komaj čakam, da se čim večkrat vrnem na obisk! Vse dobro ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  24. kako simpatičen je tale ptiček...in lepo, da si nam povedala nekaj o sebi. VELIKO ustvarjalnih idej še naprej!!!

    OdgovoriIzbriši
  25. rada pogledam na tvoj blog, ker narediš vedno kaj zanimivega, tudi ptiček kraljiček je luškan. bi prav pasal k meni.
    Tebi, sebi in vsem nam pa želim bolj mirno leto ki prihaja

    OdgovoriIzbriši
  26. Tukaj sem novinka in tudi k tebi zelo rada pogledam, saj ustvarjaš lepe stvari. V letu, ki prihaja ti seveda želim veliko ustvarjalnih uric :-))

    OdgovoriIzbriši
  27. Občudujem ljudi z izvirnimi idejami in še boljšo realizacijo!!
    Nas je pa več, ki v virualnem svetu najdemo sorodne duše in si tako lajšamo trenutke, ko se nam zdi, da ne moremo več. Mene je že večkrat rešilo, morda le za trenutek ali dva, pa je vseeno lžje, ko veš, da lahko svojo bolečino deliš s še nekom, da te razume in mu je vredno prebrati! Morda tako veš, da vseeno ni vse zamanj...

    OdgovoriIzbriši
  28. Ko sem sama začela pisati blog si tudi nisem niti predstavljala, koliko energije mi bo dal, koliko "virtualnih" sorodnih duš bom srečala in koliko lepih stvari bo to sprožilo. Lepo je brati, da se ta pozitivna energija tako prepleta med nami. Imaš res čudovit blog in čeprav ne uspem pogosto komentirati, vedno rada pokukam nanj in se že veselim vseh novih stvari, ki jih boš še delila z nami.

    OdgovoriIzbriši
  29. Na tvojem blogu sem prvič (po zaslugi Sonje), zato nisem ravno kandidat za tvoje darilce. Imaš super luštkan blog in zagotovo še pridem. Želim ti čimveč srečnih in veselih dni v novem letu, ker vem kako boli izguba ljubljene osebe.

    OdgovoriIzbriši
  30. saša, seveda si kandidatka za ptička kraljička ;)ravno zato, ker vas je komentiralo že toliko zanimivih blogerk, lahko zdaj občudujem vaše delo in spletne dnevnike!!sem zelo vesela, da se vas je toliko oglasilo ;)

    OdgovoriIzbriši
  31. Pozdravljena, zanima me, če je možnost kreacije kupiti preko tebe in zanima me cena cena torbic,velikost.
    Hvala, TinaM

    OdgovoriIzbriši
  32. velikost je približno 19cm x 14cm, sicer pa velikost sproti prilagajam in je tudi vsaka torbica malo drugačna..in lahko pošljem po povzetju..če te zanima, mi piši na mejl objemi.drevo@gmail.com pa ti sporočim več inf.

    OdgovoriIzbriši
  33. Sredi decembra si češnje obljubljal mi jaz pa verjela sem ti...in sedaj je to res :-) srečno

    OdgovoriIzbriši
  34. pohvale za tvoj blogec in izdelke, v novem letu pa ti želim veliko lepega, da tvoj srček ne bi bil žalosten...

    OdgovoriIzbriši