sreda, 30. december 2009

naši novi blokci



Lep dan je za nami. Mojca, Tina, Petra in jaz smo si pod mentorstvom Maje Modrijan na knjigoveški delavnici izdelale zelo posebne, osebne blokce. Nam štirim se zdijo prekrasni in povsem brez zavisti smo občudovale končne izdelke ostalih treh.. Poleg nepopisanih strani v starih zvezkih, blokih, blokcih smo za liste uporabile dele zemljepisnih kart, otroške risbe,karte za vlak, zanimive letake,lepo popisane kuverte,načrte mest, notne zapise,slike iz revij,načrte za origamije, potiskane motive,kartice in še in še..Po skoraj štirih urah intenzivnega rezanja, sestavljanja, šivanja, lepljena smo Dobrovo zapustile navdušene, z idejami o naših prihodnjih, še bolj posebnih blokcih in skicirkah.

4 komentarji:

  1. Vaše knjigice res zelo lepo in osebno zgledajo.

    OdgovoriIzbriši
  2. To so pa teke lepotice kot sem jih občudovala v Sredi. Vse tiste potiskane strani na drugi strani lista so tako fina dekoracija, ki zraven še kaj "pove". Joj kako lepo! Danes je praktično nemogoče (vsaj pri nas) dobiti zvezek z platnicami iz blaga.

    OdgovoriIzbriši
  3. ja, taki so ;)seveda po Majinem originalnem vzoru..vsaka si je vmes namešala še listke, ki so ji všeč..fino pri takih listkih je, da je ena stran ponavadi še vedno primerna za pisanje..pa dodale mo še papirnate "žepke" v katere lahko kej spraviš;)

    OdgovoriIzbriši