sreda, 11. november 2009

moji zeleni palčniki in novi škornjiSem zjutraj ob kavi prebrala objavo na Frišnem glede sankcij za nošenje belih škornjev ;)duhovito..
Sama pa lahko povem, da sem včeraj del dneva preživela v najbolj udobnih in čisto mojim stopalom prilegajočih škornjih kar sem si jih kdaj kupila (visoke pete pri meni odpadejo).To je bil moj drugi najboljši nakup letos in prvi kar se tiče obutve..
Všeč so mi ideje, ki so napisane na škatli za škornje (zanimivega dizajna, sivo- zelena), in sicer kaj naj naredimo z njo, da ne bo šla kar takoj v smeti:

1. Use it as a durable yet elegant gift box
2. Create a window box and grow Mustard, Cress and Alfa sprouts
3. Get snap happy and make a pinhole camera with it (ta mi je najbolj posrečana) 
Če mi bo uspelo, se bom udeležila take delavnice v Mizzartu, decembra (tam sicer iz škatlice za vžigalice)Za letošnjo zimo pa nastajajo novi zeleni palčniki..se ponovno trudim s sicer preprosto kito, ki mi povzroča kar nekaj težav in napake sproti popravljam..razen ene,ki je nisem uspela in bom danes nesla rešit moji mami..ne vem kako mi je uspelo, ampak, nekje na sredini mi je ušla ena zanka..grrr...

7 komentarjev:

 1. TAKŠNEškornje bi tut jaz mela((:

  in zeleni odtenek palčnikov je zlo všečen!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kadar mi uide zanka tam nekje v spodnjem nadstropju jo enostavno zakamufliram in utrdim kar s cvirnom (seveda, če se ne preveč vidi)
  Lepa barva:-D

  OdgovoriIzbriši
 3. Tudi jaz imam ene šuhce te firme, poletne v stilu espadril v krasnem vzorcu. Super nakup. Zdaj me pa še teli matrajo. :) Lp, Monika

  OdgovoriIzbriši
 4. se je izkazalo, da je popravit spuščeno zanko zelo lahko, rabiš pa kvačko ;))zdaj se čisto nič ne opazi.

  OdgovoriIzbriši
 5. TAKŠNE škornje bi tudi jaz imela.

  Kje?

  OdgovoriIzbriši
 6. terra plana, stari trg v ljubljani, zraven čajnice ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. super škornji! lepo te je brat, da uživate X

  OdgovoriIzbriši