sobota, 3. julij 2010

Lep poletni dan

moja prva stojnica

Metine prelepe umetnine iz naplavin


Metina lušna punca v zeliščnem čaju

                                      Martinine sijajne jagode

Lep dan sem preživela na Vrtu, ki je danes spet oživel. Fino se počutim, ko se pogovarjam z ljudmi, ki jim je všeč kar delam in lahko občudujem kar delajo oni. Veliko dobre volje, optimizma, izmenjavanja idej in načinov kako se česa lotit, kje najti kakšen poseben material, kaj nas inspirira ipd. Hvala Meti za lep dan in mojo prvo stojnico. Ne bi mogla biti na lepšem mestu, in sicer večji del dneva v senci lepega drevesa...  

6 komentarjev:

  1. Okrasitev tvoje stojnice je krasna! Take prte bi tudi morala prodajati. In tudi ostalo izgleda prav lušno in lepo. Pa še ta koncept vrta mi dopade.

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala.to sta dva široka prosojna šala;) enega sem prinesla iz Tajvana, enega mi je pa podarila ena prijazna punca in je iz Indije. Sej veš, rada imam zeleno..pa srca in ptice iz letakov sem zašila v girlando za okrasitev stojnice;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pokukaj na moj blog. Nekaj imam zate.

    OdgovoriIzbriši
  4. Your blog is always a visual pleasure to visit. Thanks for all the comments. I wish I could get the syrup recipe in English. I have an Austrian friend who just turned me onto making a lemon balm/melissa syrup. I hope to do one this summer from Hibiscus flowers.
    mymommymakesit

    OdgovoriIzbriši
  5. lesley,I will translate the recipe for you;)we can swap recipes..i love drinks or food with lemon. I'm in Tuscany now and here they have excellent ice cream-gelato from limoncello

    OdgovoriIzbriši