četrtek, 11. marec 2010

present from Philippines















I'm so excited today! Robert Alejandro surprised me with his two books. One is The Sketching Backpacker and Chief Flower Girl.The first is his unique guide book for Southeast Asia and the other is picture book with his illustrations.I like this guide book soo much!!It has fantastic illustrations and it is very interesting.I hope I'll use it soon.Muchas, muchas gracias Robert Alejandro!!!And I'm glad my vintage teddy bear Marco found such fine person!!

Sem že razmišljala, če se ni moj stari medo kje zgubil na poti na Filipine.Pa se ni..Našel je srečen dom pri umetniku Robertu, ki me je danes presenetil s svojim vodičem po jugovzhodni Aziji in slikanico, v kateri so objavljene njegove ilustracije. Vodič je natiskan na recikliranem papirju,notri pa so zelo zanimive ilustracije, opisi krajev in lokalnih navad, ter zanimivosti. Upam, da ga bom lahko kmalu uporabila.Na prvo stran mi je še narisal lušno posvetilo;)Ovojnica pa je polepljena s pticami na znamkah..Res fino..





















4 komentarji:

  1. Marco si že po filipinski požvižgava. Predlagam, da greš na obisk;-D

    OdgovoriIzbriši
  2. bi šla z veseljem,ja.sicer je na moji prednostni listi Malezija, ampak saj to tako ni daleč stran ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. A ni lepo v nabiralniku najti takšno lepo presenečenje!!
    V Malezijo pa le pojdi, meni je bila čudovita! Samo tako klumpasta sem se počutila ob vseh tistih lepih, nežnih in prefinjenih ženskah!

    OdgovoriIzbriši