ponedeljek, 22. marec 2010

od pirana do motovuna


Od prelepe moškatne hobotnice v novem piranskem akvariju,strunjanskih klifov in pogleda na piranske ulice do leva s krili, ki varuje obzidje Motovuna.Lep vikend je bil..Ostaja samo žalosten občutek ob pogledu na v skromne pesjake zaprte kužke, ki jih človek izkorišča za iskanje dragocenih tartufov...

We had a nice weekend. From our beautiful Piran, small city by the sea to medieval city Motovun in Croatia..
I have also three new coin purses in bright colors.Spring edition =)I  took pictures of them in Piran.You can find them in my etsy shop.















Pa še moje tri nove pomladne drobižnice.Pogled na stare piranske ulice mi je bil všeč za njihovo fotkanje.
Velike so približno 15cm x 14 cm. Na njih so našite ptice, notranjost je podložena s pisanim bombažem. Ena je v roza satenu,druga v bež bombažnem karu in tretja v temno modrem jeansu.

2 komentarja:

  1. Krasen vikend si imela! Priznam, da še nisem obiskala prenovljenega akvarija (šejm on me) pa čeprav grem vsak dan mimo. Motovun pa je itak draguljček zase. Peske v kletkah pa bi itak morali prepovedati (in zdaj bom grda in politično nekorektna in bom rekla Ištrijani bodo vedno Ištrijani in s tem mislim tudi na slovenski del). Fotka drobižnic pa je že pravi editorial. Ko, da so tam od vedno.Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pojdi pogledat akvarij.Je lep ;)Do zdaj najlepši mi je bil sicer v Lizboni.
    za fotkanje drobižnic je bilo malo premalo svetlobe, tako, da niso ravno take kot sem si želela.Pa vseeno,pogled na piranske ulice je res lep...

    OdgovoriIzbriši