četrtek, 1. oktober 2009

plašček



za sprehode v mrzlih zimskih dnevih sem naši psički zašila topel plašček..uporabila sem kos rjavega flisa za podlogo, zgornji del pa je narejen iz blaga starega ,neuporabnega dežnika...zaenkrat ga še ni pripravljena nosit, verjetno je pa v hudem mrazu ne bo več motil...

6 komentarjev:

  1. Psička zgleda malce nesrečna :). Poznam to :)
    Škoda, da ne ve, kako ma lepo oblekco!

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaahhh kako lep plašček!!! Mojca cuca ga verjetno ne bi sprejela z odprtimi šapami (zaprisežena nudistka) ampak jaz bi ga pa imela!!! Lep blog in krasni izdelki...grem raziskovart naprej. Aja, sem te našla pri Vixi in zdaj greš med priljubljene.

    OdgovoriIzbriši
  3. sej naši pini zaenkrat tudi ni, da bi ga mela gor..samo ima kratko dlako in ji bo v hudem mrazu prišel prav..
    vixi je pa res zelo prijazno naredila lepo reklamo za moj blog..

    OdgovoriIzbriši
  4. Ccc, Matilda, saj sem jaz tudi nudistka, pa vseeno dam v mestu (in v mrazu) hlače na rit :) Če bi izgledale takole kul, bi jih dala še raje. Pina bo ugotovila, da ji paše in predvsem, da je topleje kot brez.

    Vixi nima srca vseh dobrih stvari zase obdržat :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vixi, medve z Bibo živiva vendar v Slovenski Kaliforniji, pod avtohtonimi palmami:-) Nema mraza, bi pa zanjo definitivno potrebovala trenč, ker mrzi mokroto! Ha, ga že vidim en bež kariran trenč s podobico. Vesna a jih delate plaščke tudi po naročilu???

    OdgovoriIzbriši
  6. pinin je bil čisto prvi, za poskus ;)bi se pa lahko zmenile, ampak bi rabila nekaj mer tvoje Bibe ;)saj veš, za kroj..lahko mi pišeš na mejl..

    OdgovoriIzbriši