nedelja, 2. maj 2010

beautiful amsterdam



















Lepo je bilo v Amsterdamu...Všeč mi je življenje ob in na vodi, v odprtem in tolerantnem mestu. Na četrti sliki je amsterdamsko plavajoče zavetišče za muce. Za dva izmed tistih, ki boste napisali kakšen prijazen komentar, imam dva obeska za ključe, na katerih sta tamkajšnja muca. Seveda tudi tam delajo pridni prostovoljci..Nahaja se pa na kanalu Singel, in sicer na številki 38-G.


It was beautiful in Amsterdam. I like their kind of living by and on the water, open way of thinking and tolerance. On the fourth photo there is floathing shalter for abandoned cats. I have two pendants for giveaway. Coment this and maybe one of them will be yours. The shelter is called Poezenboot and it is realy nice.

14 komentarjev:

  1. Po fotografijah sodeč je tam zgoraj zares lepo. Kakšno je pa vreme sedaj- tko na splošno- temperature?

    OdgovoriIzbriši
  2. je bilo lepo;)sonce smo imeli za kratke rokave, sicer je pa tudi deževalo, samo za Nizozemsko je to nekaj povsem običajnega. Vreme se hitro menja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepe fotke! Ob njih prav uživam in obujam spomine!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudoviti Amsterdam! Krasni spomini na tistih nekaj dni maturantskega izleta!

    In čudovito zavetišče! Sem pripela link do njihove strani in do tvojega bloga v svojo Kujalnico...
    Obeski pa... a ne bi bili krasni tudi za pomoč našim zavetiščem?

    OdgovoriIzbriši
  5. hvala gordy in ovca ;)
    obeski so mi bili zelo všeč, pa sem si najprej dva kupila, ko pa sem dala še nekaj za donacijo, mi je prostovoljka še enega podarila;)

    OdgovoriIzbriši
  6. o hvala za info! Samo res so obeski luškani- če že ne moraš pomagati muckom, saj nimaš prostora, oziroma si tujec ;) jim lahko vsaj z nakupom obeska, ki njim prinese hrano- tebi pa spomin- se pravi obojestransko zadovoljstvo! Tole idejo bi bilo smiselno kopirati ja...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ohhh kako lepo, in lepooo in lepooooo! Hvala! Za Amsterdam me je že (vizuelno) navdušila Fensišmensi Ana, zdaj pa si samo še dodala na ogenj (z mačjo in pasjo dodano vrednostjo). ...Sam ne vem, kako je lahko sosedova mici bila hkrati tam in spala pri nas ... ah, verjetno bo to kaka nizozemska sestrična:-D

    OdgovoriIzbriši
  8. Prelepa črnobela muca ima svoj dom v hotelu Old quarter na Warmoenstraat-u, kjer lepo skrbijo zanjo. Hrane kolikor želi in mehki sedeži so ji vedno na voljo ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. it´s so superduperpretty and cosy. someday I will go to Amsterdaam!

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala za tale potopisek z zanimivimi fotografijami. Še posebno mucka je luštna. Moja deklica je zadnjič eno takšno "gostilniško" želela kar domov vzeti. Si že predstavljam kaj bi se zgodilo če bi se mi znašli v tistem plavajočem zavetišču za mucke.

    OdgovoriIzbriši
  11. Two pendants go to Sara and Gordy!!!As soon as I get your adress I'll mail them to you ;))
    vesna

    OdgovoriIzbriši
  12. Vesna, res pozno, a vendarle najlepša hvala še tukaj!
    Obesek je res lep in čudovita ideja, a tvoja kuvertica me je čisto pribila!

    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  13. came via happy silly…
    love your header.

    greetings from holland :)

    OdgovoriIzbriši