petek, 5. februar 2010

kreativni dan v mizzartu


sporočam naprej, če koga zanima :)
















DAN KREATIVNOSTI

Na slovenski kulturni praznik ste vabljeni na prijetno kreativno druženje, kjer se ob skodelici čaja lahko naučite kvačkati, si na šivalnem stroju skrajšate nove hlače in si izdelate preprost fotoaparat. Medtem bodo otroci na otroških delavnicah izdelovali pustne maske.


Za glasbeno raspoloženje bo poskrbel

d.j. Kaleman.


delavnica kvačkanja - reciklaža starih majic s pomočjo kvačke

delavnica šivanja - kako ukrotiti šivalni stroj

foto delavnica - izdelava fotoaparata iz škatlice za vžigalice

otroška delavnica - izdelava pustnih mask

5 komentarjev:

  1. Jaaaa, tole imam pa jaz že od nekod v koledarju in si moram kak opomnik narest, da ne pozabim prit mimo. Po možnosti z dečvo :) Ono kvačkanje majic se dobro bere :) a moram kaj sabo prinest??

    OdgovoriIzbriši
  2. mislim, da ne, ker je nekaj tega na voljo v mizzartu ;) lahko pa prineseš kakšne pisane bombažne mikice, ki jih ne nosita več ali so premajhne..fino pride, če so živahnih barv...

    pa ne se ustrašit grobega videza metelkove, ko najdeta mizzart, vama bo gotovo všeč ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, me čez ekran bereš :)))) metelkova res nikoli ni bila med mojimi destinacijami.. mogoče je pa že čas, da si jo od blizu ogledam :) grem gledat, če je kje kaka mapa, kam se obrnit :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Najbrž ste se imeli nadvse dobro. Jaz pa doma pa pod odejo. Saj boš kaj povedala, kaj ne?

    OdgovoriIzbriši
  5. sama sem prišla samo na kratko pogledat, kaj zanimivega se je dogajalo, ker nisem imela več časa..fina je bila delavnica izdelave pravega fotoaparata iz vžigalične škatle.baje bo čez približno 4 mesece delavnica spet na voljo.takrat se je pa zagotovo udeležim..sicer je bilo pa živahno ;)

    OdgovoriIzbriši