sobota, 7. november 2009

my creative place



























Rada imam svoj ustvarjalni prostor,ki je malo kaotičen, s kar nekaj vintage predmeti, ki mi ga lepšajo..Nekateri so že dolgo moji, kot je stara lesena škatla, ki jo je pred veliko leti izdelal moj dedek..Druge sem kupovala na bolšjih sejmih, kot je pločevinasta škatla Droste s cacao, ki je z mano prišla iz Nizozemske..Nekaj predmetov sem dobila za darilo, med drugim je tukaj vixijina lepa ploščica. Prelepa mala šatuljica z dvema ptičkoma je bila od Mojčine mami.Danico pa mi je za nedoločen čas posodila prijateljica, dokler si ne umislim bolj moderne mašince, take, ki zna obenem šivati in cikcakati za obrobo...Samo se še ne morem ločiti od nje.. je sicer precej muhasta, dela pa vseeno ;)
V načrtu imam samo še pleskanje, pa še ne vem  katero zeleno in  rdečo bom uporabila ali pa bom barvo kombinirala s tapeto pip studia..se ne mudi.Važno je samo, da prihajajo ideje in, da jih imam kje uresničiti..

3 komentarji:

  1. Navdušena sem nad tvojo škatlo za sukance in zelo vesela, da ima termoforček tako lep dom in dobro družbo.

    OdgovoriIzbriši
  2. dedkova škatla je en od redkih njegovih predmetov, ki jih imam..skozi leta je spreminjala namen, zdaj pa se mi zdi, da je našla dokončnega ;)ilustracija je celo obojestranska in na dnu so še lesene pregrade oblečene v nekakšen žamet.
    termoforček je pa tudi super ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep kotiček si ustvarila! In ptički iz prejšnejga posta so tako romantični (ja, to bo prava beseda) in vegasta pasja hišica iz predprejšnega posta me je nasmejala! In tako, da veš, da bom ukradla idejo s korzarci v kovinski škatli (teh sem si nabrala že en kupček)...včeraj sem delala čistko med mojimi trakci in gumbki in (momogrede) naredila eno broško in kar je preživelo, bo šlo domovat v eno ogrmno škatlo z slončki (končno jo bom uporabila...)

    OdgovoriIzbriši