sobota, 28. november 2009

moja etsy štacunca





Danes se mi je končno izpolnila želja in sem odprla svojo malo štacunco na etsyju.Na najboljšem možnem virtualnem kraju za oblikovalce iz celega sveta..Res je lepo je biti tam..

Pri tem sta mi pomagali dve fajn punci, in sicer mi je moja sestra risala,delala kolaže, ter lektorirala mojo angleščino...Mojca mi je iz Tinine ilustracije izdelala banner, in mi seveda nudila ves računalniški suport, tako, da bom zdaj znala urejati vse kar je treba..Sama pa sem zadnji teden hodila po stari Ljubljani, iskala lepe kotičke, fotografirala, doma brisala, pa naslednje dni spet fotografirala, ustvarjala,šivala..Danes mi je vzelo še par ur, da sem vse prilepila na etsy, pa potem še mini etsy in povezavo na blog..Zelo sem vesela, da je zdaj  štacunca odprta 24 ur na dan. Dorodošli kadarkoli!

Še najpomembnejše; v mycherrytree štacunci lahko najdeš moje unikatne handmade mehke reči izdelane posebej za to štacunco in lepe vintage predmete iz moje zbirke.

Fajn se mi zdi, da že kar nekaj slovenskih oblikovalk in blogerk gostuje na etsyju.Tudi dve, ki spremljata moj blog, in sicer vixi in TETA BINA. In obe oblikujeta prelepe izdelke.Preden sem se odločila za ta korak, mi je tudi precej pomagala vixijina obširna objava na njenem blogu kako esty funkcionira za avtorje...

7 komentarjev:

  1. Sem malce pokukala v trgovinco in sem navdušena nad fotkami. No, saj izdelki so tudi fajn, ampak pofotkani so pa na res hud način. Veliko uspeha pri prodaji!

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala za moj prvi srček na etsyju, Teta Bina..se moram še sama poigrati s tem in prilepiti najljubše izdelke in avtorje.
    hvala, Barbi ;)sem se res namučla, ampak sem zdaj zadovoljna z njimi

    OdgovoriIzbriši
  3. Živjo.
    Prav hudo štacunco imaš!všeč mi je da je vsak izdelek drugje pofotkan, sploh tisti zeleno-sivi grelnički so za pojest.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. I love it, I love it, I love it!
    I mean - I heart it, I heart it, I heart it!

    Dobrodošla in veliko veselja ob vsakem prodanem izdelku :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ejjjj, kako dobro si predstavila tvoje kreature!!!!Enkratno, že fotke so izdelek zase! Bravo! Grem širit vest (še bolj kot do sedaj).

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala puce za suport!!mi veliko pomeni

    OdgovoriIzbriši