ponedeljek, 16. november 2009

Kdo je Bibi sešil srajčico?

Primorko Matildo veliko kreativnih blogerk pozna po prijaznih in duhovitih komentarjih. Njenega bloga ne moreš najti, ker zaenkrat še ne obstaja. Rada pa piše, zato sem jo tudi jaz povabila naj opiše, kako je njena psička prišla do dežnega plaščka..


Kdo je sešil Bibi srajčico?

Vesna. Gurujka pasje Haute Couture.


Veste kako zgleda, ko se holivudska diva zagleda v Oh-In-Sploh Chanelovo oblekico iz zadnje kolekcije, ki še sploh ni bila predstavljena javnosti in ABSOLUTNO nima časa za skok čez ocean, ker je njena agenda zabezecana vse do Oskarjev 2023. Nič lažjega. Naroči svoji superdruper, vsestranski, nenadomestljivi, 24 urni, osebni asistentki (ki ji med drugim peče jajčka za zajtrk, pometa prah pod predpražnik, zaliva kaktuse in puli obrvi), da zadevo uredi. Tako! Že včeraj! Pod zelo, zelo nujno!


Moje ime je Matilda in sem osebna asistentka Miss Bibe. Gospodičnica Biba je Diva, s temno preteklostjo, teeeežkim otroštvom, bla, bla, bla, vendar ji je uspelo in zdaj si pač izmišljuje in ima svoje muhe. Biba hoče nov trenč, pa ne tak iz veleblagovnice Fido ampak nič več in nič manj kot iz Modne hiše My Cherry Tree. Skratka, po meri…češ, če si njihove unikatne kreacije lahko privoščijo Saudske kuže, ki za svoje blagostanje niso nikoli niti z repom mignile, pihhh, pa da ne bi ona naročila!


Tu nastopim jaz in po medmrežju poletijo mere, skice, želje…inspiracija je seveda prepuščena Maestri Vesni…Outfit prispe v zelo kratkem času (VIP lista), pospremljen z osebnim pismom kreatorke in darilcem - žogico (VIP stranka). Sledi fitting, tekanje okoli mize, ker gospodična prav tisti dan ni ravno razpoložena, označevanje, bucke… Trenč se skrbno zapakira in seveda, moram jaz napisat eno malce delikatno pismo modni hiši, da se je Diva malce zmotila v svojih merah (nekako se ji je zdelo, da je daljša, pa bolj suha okoli bokov…ja, pa ja!). Kriva je seveda moja malenkost, ker ne znam merit:-I


Seveda so popravki narejeni v « tren oka« in prekrasen trenčkot prispe popravljen v nulo, opremljen z znamko modne hiše, točno v trenutku, ko se prične sezona mokrih Happy Hours na pobrežju Semedelskega kanala. Videni VIP-i: ženska družbica razočaranih nutrij, dinastija račje družine, gospod Rolfi in gospodič Tačko, bad boysi galebi ter gossip vrane. Blestela je: Biba!

Draga Vesna! Bila si potrpežljiva, polna navdiha, prijazna in nadvse kreativna. Hvala!









Matildina skica mer Dive Bibe
















Hvala za zaupanje Matilda in še ličilna torbica, da bosta z Bibo stilsko usklajeni..



11 komentarjev:

  1. aaaaaa((:
    kok je dobr plašček(((;
    superca ininin še mala torbica s fridinim potiskom...grozn dobr(;
    objava pa še tolko bolj "začinjena" zaradi matilde

    m-m-m

    OdgovoriIzbriši
  2. Biba je pa res prava kosmata manekenka, ki potrebuje vse najboljše. Tale plašček je zakon.

    OdgovoriIzbriši
  3. O kaj je dober, pa gumbek za nosek :)....super je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej, haj, hoj!!! Danes sem odprla duri nasmejanemu poštarju, ki mi je izročil okrancljan paketek in ven je posijala prekrasna torbica...Frida, palme, papagaji, srčki in češnjica!!! In, da je dan popolen je v ozadju prepevala Cibelle! En vroč karibski dan navkljub pritlehni oblačnosti in rosenju, ki ga lahko režeš. Življenje je leeeepoooo!
    p.s. Da ne bi kdo nasedel tistemu pogledu gospodične Bibe (psss, baje, da bo nominirana za oskarja v filmu "Lessie ne gre nikamor").

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooooo, iiiii...kako lepo si sešila tole ti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Matilda, za Miklavža si želim: še tvojih pisarij in risarij (na blogih in v živo).
    Eviva Biba - La Diva :)

    OdgovoriIzbriši
  7. aaaa, kako sem to lahko spustila
    Bibi se res vidi, da je bila ob rojstvu obdarjena z neko naravno milino in večjo dozo elegance, kot ostali

    OdgovoriIzbriši
  8. Jedet, kakšna luštna kužica! Kakšen čeden plašček. Pa torbica!

    OdgovoriIzbriši